Ontmoet ons team

Wij helpen u graag!

Chris Oosting

Chris Oosting

ik ben Chris Oosting. Na mijn basisschool ben ik de technische kant opgegaan en heb ik jaren in de techniek gewerkt. En daar ook veel mee gemaakt Totdat het op een gegeven moment begon te kriebelen. Ik hield en houd er nog steeds van om met mensen te werken. Hen te helpen en te begeleiden. Daarom  ben ik de opleiding voor bedrijfscounsellor gaan doen en heb ik me verdiept in crisiscounselling. Verder ben ik gecertificeerd emdr therapeut. Ook werk ik af en toe op een zorginstelling als begeleider. Verder ben ik getrouwd en vader van 8 kinderen waarvan de oudste al uit huis is. Verder ben ik in het kerkelijkleven actief als psychopastoraal begeleider om zo een steentje bij te dragen aan God's koninkrijk. In mijn vrije tijd ben ik graag in de natuur om van God's veelzijdigheid te genieten.